Soooooooo fein......
Ist dir nach zartem Wild, einem saftigen Stück vom simmentaler Rind, einer chnusprigen Röschti? -Oder bist du Vegi?
Auf den Teller kommt bei uns, was wir bereits seit langem pflegen: Frisches und Feines!
Dafür sorgt eigenhändig-freihändig in der Küche Katrin Stucki.


Hier findest du eine kleine Auswahl aus unserer Speisekarte:

"FÜR VORAB, ODER ZWÜSCHÄ DÜRI"

Züpfä-Iklemmts mit Vorderschinkä 8.50

Züpfä-Iklemmts mit Trochäfleisch oder
Hobelchäs vo Bühler's vo Oberstockenalp 10.-

Hobelchäs vo Bühler's vo Oberstockenalp (Erlenbach) 18.-

„Gnuschtäller"; mit Hobelchäs, walliser Rohschinkä und Trochäfleisch 23.-

Chässchnitte mit allem drunder u drüber was du gärn hesch!

VERLANG DR ZETTEL ZUM USFÜLLÄ ! !

trennlinie blau

RISOTTO US EM TESSIN MIT BLÜEMLI US DER SAH DÄRSTETTEN

Risotto mit Chürbis u Hobelchäsbitzli 22.-

Risotto mit rotem Wy und Würfeli
vom simmentaler Trochäfleisch 24.-

trennlinie blau

"ÄS GLUSCHTIG'S SCHTÜCK FLEISCH"

Gwürz-Schpiessli mit husgmachtem Chrüterankä u bachne Härdöpfelschnitz mit Surrahm. 22.-

Schwinssteak vom Hals, rassig mariniert 220gr. 25.-

Pferde-Entrecôte us Canada 220gr. 36.-

Entrecôte vom junge schwizer Rind, 220gr. 39.-

Derzue git's äs Wedeli Gmüesigs.
Bachni Härdöpfelschnitz mit Surrahm, Safrantajarin oder ä guet bachni Röschti.

...Und Dir chöit useläse zwüsche husgmachtem Chrüterbutter oder Pilzrahmsosse.

trennlinie blau

"RÖSCHTI, RÖÖÖSCHTI...!"

„Mafioso Röschti"; mit Tomate und Mozzarella 19.-

„Allmi-Chüejer Röschti"; mit chnuschprige Schpäcktranche, Raclettechäs und emnä
Schtieräoug 22.-


"Wikinger Röschti"; mit norwegischem Rauchlachs und Surrahm 25.-

HESCH Ä EIGETI IDEE...?
Verzell! ...wenn immer müglech probiere mir uf dini Wünsch izgah!