Ist dir nach zartem Wild, einem saftigen Stück vom simmentaler Rind, einer chnusprigen Röschti? -Oder bist du Vegi?
Auf den Teller kommt bei uns, was wir bereits seit langem pflegen: Frisches und Feines!
Dafür sorgt eigenhändig-freihändig in der Küche Katrin Stucki.
Hier findest du eine kleine Auswahl aus unserer Speisekarte:
"FÜR VORAB, ODER ZWÜSCHÄ DÜRI"
Züpfä-Iklemmts mit Vorderschinkä 8.50
Züpfä-Iklemmts mit Trochäfleisch oder
Hobelchäs vo Bühler's vo Oberstockenalp 10.-
Hobelchäs vo Bühler's vo Oberstockenalp (Erlenbach) 18.-
„Gnuschtäller"; mit Hobelchäs, walliser Rohschinkä und Trochäfleisch 23.-
Chässchnitte mit allem drunder u drüber was du gärn hesch!
VERLANG DR ZETTEL ZUM USFÜLLÄ ! !

RISOTTO US EM TESSIN MIT BLÜEMLI US DER SAH DÄRSTETTEN
Risotto mit Chürbis u Hobelchäsbitzli 22.-
Risotto mit rotem Wy und Würfeli
vom simmentaler Trochäfleisch 24.-

"ÄS GLUSCHTIG'S SCHTÜCK FLEISCH"
Gwürz-Schpiessli mit husgmachtem Chrüterankä u bachne Härdöpfelschnitz mit Surrahm. 22.-
Schwinssteak vom Hals, rassig mariniert 220gr. 25.-
Pferde-Entrecôte us Canada 220gr. 36.-
Entrecôte vom junge schwizer Rind, 220gr. 39.-
Derzue git's äs Wedeli Gmüesigs.
Bachni Härdöpfelschnitz mit Surrahm, Safrantajarin oder ä guet bachni Röschti.
...Und Dir chöit useläse zwüsche husgmachtem Chrüterbutter oder Pilzrahmsosse.

"RÖSCHTI, RÖÖÖSCHTI...!"
„Mafioso Röschti"; mit Tomate und Mozzarella 19.-
„Allmi-Chüejer Röschti"; mit chnuschprige Schpäcktranche, Raclettechäs und emnä
Schtieräoug 22.-
"Wikinger Röschti"; mit norwegischem Rauchlachs und Surrahm 25.-
HESCH Ä EIGETI IDEE...?
Verzell! ...wenn immer müglech probiere mir uf dini Wünsch izgah!